Erasmus Universiteit Rotterdam

Onderzoeksassistent - Rotterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 10-09-2018 Functiecategorie Wetenschap, Research & Developm...
Standplaats Rotterdam Niveau Professional
Opleidingsniveau WO / PhD Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 16 - 24 Salaris € 1.811 - € 2.577 fulltime basi...
Erasmus School of Health Policy & Management heeft een vacature voor een Onderzoeksassistent (0.4-0.6 fte)

Het SELFIE-project doet onderzoek naar de ouderenzorg in Nederland. Hiervoor nemen we vragenlijsten af bij thuiswonende, kwetsbare ouderen die zorg ontvangen van hun huisarts. Als onderzoeksassistent bij SELFIE (Sustainable intEgrated care modeLs for multi-morbidity: delivery, FInancing and performancE) heb je telefonisch contact met respondenten voor het inplannen van afspraken, voer je vragenlijsten in en ben je verantwoordelijk voor de administratie rondom de dataverzameling. Daarnaast help je met het opschonen en de beschrijvende analyse van de verzamelde data. Ook ben je bereid om af en toe zelf vragenlijsten af te nemen bij ouderen in Zuidoost Brabant. Voor deze leuke, afwisselende baan zoeken we iemand die nauwkeurig werkt, iemand die iedere punt en komma op de goede plek zet. Daarnaast ben je iemand met mensenkennis en goede contactuele eigenschappen. Deze eigenschappen zet je in om mensen te enthousiasmeren om mee te werken aan het onderzoek. Binnen grenzen kun je flexibel jouw werktijden indelen.

Erasmus Universiteit Rotterdam
De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Ons academisch onderwijs is intensief, actief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en studiekwaliteit kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. Belangrijke waarden voor de Erasmus Universiteit Rotterdam zijn durf, nieuwsgierig, maatschappelijke betrokken, grensverleggend en streven naar succes.

Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM)
Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM) van de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is binnen Nederland leidend met haar onderwijs- en onderzoeksactiviteiten, gericht op beleids- en management onderwerpen in de gezondheidszorg. ESHPM verzorgt een bacheloropleiding, vijf masteropleidingen, een schakelprogramma voor zij-instromers en postacademisch onderwijs.

Bij ESHPM zijn onderzoek en onderwijs nauw met elkaar verbonden. Kennis en ervaring uit verschillende wetenschappelijke disciplines zoals economie, recht, sociaal-medische wetenschappen, organisatiekunde en bestuurskunde worden er samengebracht en toegepast in de gezondheidszorg. Deze multidisciplinaire benadering van onderwijs en onderzoek is uniek.

Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM) is gehuisvest in het Bayle (J) Building op campus Woudestein van de Erasmus University Rotterdam en heeft een sterke verbondenheid met Erasmus MC. Bij ESHPM studeren 950 studenten en werken 150 medewerkers. Internationalisering wordt hooggewaardeerd bij ESHPM. Het aantal studenten, docenten en onderzoekers vanuit het buitenland is aanzienlijk toegenomen over de afgelopen jaren en hebben ons programma verrijkt.

Wij vragen
  • Affiniteit met onderzoek/wetenschap en/of met zorg;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Vaardig in Microsoft Office programma’s zoals Outlook, Word, Excel en liefst ook in SPSS of STATA;
  • Goede contactuele eigenschappen en mensenkennis;
  • Ervaring met datamanagement is een pré;
  • Accuratesse, de werkzaamheden moeten nauwkeurig volgens instructies uitgevoerd worden.
     
Wij bieden
Een afwisselende baan met goede arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met de CAO Nederlandse Universiteiten (CAO NU). De aanstelling is parttime (0.4-0.6 fte, gemiddeld 18 uur in de week) en loopt tot 1 september 2019. Er wordt een proeftijd van twee maanden gehanteerd. Het salaris bedraagt minimaal € 1.811,- en maximaal € 2.577,- bruto per maand (schaal 5) bij een volledige aanstelling en is afhankelijk van ervaring. Bij aanstelling vragen we u om een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen.

De EUR heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een vakantie uitkering van 8,0%, een eindejaarsuitkering van 8,3% en ruime verloffaciliteiten (o.a. 41 vakantiedagen bij een voltijdse werkweek) voor een goede balans tussen werk en privé. Verder is de EUR aangesloten bij het pensioenfonds ABP en biedt gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof. Ook kunnen medewerkers gebruikmaken van een aantal faciliteiten, zoals de sportaccommodatie en bibliotheek.

Solliciteren?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Maaike Hoedemakers (hoedemakers@eshpm.eur.nl). Jouw motivatiebrief met curriculum vitae ontvangen we graag per e-mail: hoedemakers@eshpm.eur.nl of via de ''Solliciteer'' button, onder vermelding van ‘Onderzoeksassistent SELFIE project’ . De uiterste datum voor inzenden is 23 september 2018.

Meer informatie over de Erasmus Universiteit is te vinden op www.eur.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Wetenschap, Research & Development
Branch(es) Onderwijs / Opleiding
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Maaike Hoedemakers

Vestigingsplaats

Solliciteer