Erasmus Universiteit Rotterdam

Medewerker Monitoring & Reporting - Rotterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 02-11-2018 Functiecategorie Administratie: Financieel
Standplaats Rotterdam Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 - 40 Salaris Marktconform
Medewerker (m/v) Monitoring & Reporting (1,0 fte)

University Support Center (USC)

Een smeltkroes van talent, internationaal georiënteerd en sterk maatschappelijk betrokken. Dat is de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR). Een universiteit die met 25.000 studenten en circa 2.700 medewerkers wetenschappelijke kennis in Rotterdam ontwikkelt, die grenzeloos toepasbaar is. Werken bij de Erasmus Universiteit Rotterdam betekent werken bij een ambitieuze universiteit met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. In de periode 2011-2013 heeft de EUR ambitieus geïnvesteerd in de bedrijfsvoering. De komende strategische planperiode van vier jaar zullen niet alleen de vruchten van deze investering worden geplukt, maar zal de bedrijfsvoering verdergaand worden ontwikkeld teneinde er mede zorg voor te dragen dat de positie van de EUR in Nederland en daar buiten verder zal worden versterkt.

Unit Financial Services (FIS)
De dienstverlening van Unit Financial Services is georganiseerd in een drietal afdelingen: Finance Administration, Monitoring & Reporting en Controlling Services. De afdeling Monitoring & Reporting heeft als doel toe te zien op de kwaliteit van de administratieve processen in het USC en het toetsen en adviseren over de betrouwbaarheid van de transactieverwerking. Daarnaast stelt Monitoring & Reporting de cijfermatige jaarrekening en de balansdossiers daaromtrent op.

Functieomschrijving
Je bent onderdeel van een team van financieel specialisten, binnen de afdeling Monitoring & Reporting; onderdeel van de Unit Financial Services. Als team monitoren we het in control zijn van de transactie verwerkende processen binnen het USC Finance, zodat inzicht wordt gekregen in de effectiviteit van de getroffen beheersingsmaatregelen.

Je levert een bijdrage aan verdere uniformering van afdelingsprocessen en onze output. Naast het adviseren van het afdelingshoofd en de manager Financial Services over mogelijke procesverbeteringen en/of potentiële risico’s op basis van de uitkomsten van de uitgevoerde steekproeven. De bevindingen kunnen leiden tot vervolgacties en mogelijkerwijs projecten; geïnitieerd vanuit onze afdeling of gevraagd door anderen.

Tevens is de afdeling belast met het beheren van de administratieve organisatie en het adviseren hierover. Daarnaast is de afdeling verantwoordelijk voor het samenstellen van de jaarrekening en leveren we een bijdrage aan de dossiers van de jaarrekening ten behoeve van de externe accountant

Vanuit je rol heb je verschillende contacten binnen en buiten de afdeling, waarin je de principes van de afdeling vertegenwoordigd: objectief, met een brede blik, betrokken en op inhoud overtuigend. Daarin zijn we proactief en professioneel vanuit de gedachte 'alleen ga je sneller, samen kom je verder'. Het kunnen samenwerken en het initiatief nemen spreekt hierbij voor zich.

Kortom: een afwisselende baan, waarin je zelf resultaat neer kunt zetten ten behoeve van het geheel en bij kunt dragen aan continue verbeteringen. Je bent de spil tussen meerdere interne klanten/gebruikers van onze informatie, managers en interne leveranciers. Dit vraagt om communicatieve vaardigheden vanuit een dienstverlenende en klantgerichte (USC) rol, waarmee de kracht van het USC wordt benadrukt. Je rapporteert aan het afdelingshoofd Monitoring & Reporting.

Profiel
Binnen Monitoring & Reporting, onderdeel van de Unit Financial Services van het USC, zijn wij op zoek naar;
  • een proactieve, dynamische medewerker die nieuwe uitdagingen niet uit de weg gaat.
  • Wij zoeken een (Post) HBO-er met bij voorkeur een (bedrijfs-)economische of bedrijfskundige vooropleiding en cijfermatig inzicht.
  • Je bezit uitstekende vakkennis van de uitgevoerde Finance processen en beschikt over relevante werkervaring, bij voorkeur binnen een instelling voor wetenschappelijk onderwijs & onderzoek.
  • Daarnaast vragen we minimaal 3 jaar kennis en ervaring met de methodiek voor interne controle en administratieve organisatie.
  • Ten slotte beschik je over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

Aanbod
De functie van Medewerker Monitoring & Reporting is ingedeeld in functieniveau schaal 10. Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling, maximaal € 4.166, - bruto per maand (maximum schaal 10).De EUR heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een vakantie uitkering van 8,0%, een eindejaarsuitkering van 8,3% en ruime verloffaciliteiten (o.a. 41 vakantiedagen) voor een goede balans tussen werk en privé. Verder is de EUR aangesloten bij het pensioenfonds ABP en biedt gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof. Ook kunnen medewerkers gebruikmaken van een aantal faciliteiten, zoals sportaccommodatie en bibliotheek. Het dienstverband wordt in eerste instantie aangegaan voor de duur van één jaar met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met J.D. van Barneveld, Manager Financial Services, tel.: 010-4081783 of email: john.vanbarneveld@eur.nl. Je sollicitatie (CV en motivatie) kun je versturen via de 'Solliciteer' button. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Administratie: Financieel
Branch(es) Onderwijs / Opleiding
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon J.D. van Barneveld
Telefoon 010-4081783

Vestigingsplaats

Solliciteer