Erasmus Universiteit Rotterdam

HR business partner - Rotterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 24-05-2018 Functiecategorie Personeel & Organisatie / HRM
Standplaats Rotterdam Niveau Professional
Opleidingsniveau WO / PhD Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 Salaris Marktconform
De Erasmus Universiteit Rotterdam zoekt voor een van haar Faculteiten

een ervaren en betrokken HR business partner (0,8 fte)

De organisatie
Een smeltkroes van talent, internationaal georiënteerd en sterk maatschappelijk betrokken. Dat is de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR). Een universiteit die met circa 26.000 studenten en 2700 medewerkers wetenschappelijke kennis in Rotterdam ontwikkelt die grenzeloos toepasbaar is. Werken bij de Erasmus Universiteit Rotterdam betekent werken bij een ambitieuze universiteit met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Voor meer informatie over de Erasmus Universiteit Rotterdam, zie www.eur.nl

De context waarin je werkt
HR is onderdeel van het University Support Centre (USC). Het streven is om binnen het USC meer proces- en ketengericht te werken specifiek gericht op diverse klantgroepen, zoals studenten, onderzoekers, docenten, medewerkers en management. Daarnaast heeft de Unit HR een functionele lijn naar het College van Bestuur, dat inhoudelijk op de HR beleidsagenda stuurt.
De Unit HR bestaat uit de teams: Advice, Policy, Support en een kleinere directiestaf met specialistische functies. Het Advice team bestaat onder meer uit HR business partners en HR adviseurs die gezamenlijk hun klanten bedienen op strategisch, tactisch en operationeel HR gebied. Voor elke klantgroep werkt een HR business partner samen met een HR adviseur.

Belangrijke centrale thema's in de komende periode zijn duurzame inzetbaarheid van medewerkers, loopbaan en mobiliteit, talent management en strategische personeelsplanning.

De functie
Voor een van haar Faculteiten zoekt het HR Advice team een ervaren HR business partner.

Als HR business partner lever je het management van jouw Faculteit gevraagd en ongevraagd HR advies met name op strategisch en tactisch niveau. Samen met het management van jouw Faculteit stel je jaarlijks de HR-agenda op en voer je deze uit. Je werkt nauw samen met een ervaren HR adviseur die de meer tactische en operationele HR vraagstukken behandelt. Tevens participeer je in organisatie onderdeel overstijgende beleidsprojecten met collega’s van het HR Policy team. Functioneel rapporteer je aan de Directeur Bedrijfsvoering van de Faculteit waarvan jij de HR business partner bent en hiërarchisch aan het Hoofd HR Advice.

De HR business partner heeft:
  • een universitaire opleiding bij voorkeur in de richting van HR/bedrijfsvoering en/of organisatie psychologie/sociologie;
  • minimaal 7 jaar werkervaring als allround HR adviseur/business partner;
  • aantoonbare ervaring met ontwikkeling en implementatie van HR beleid,
  • verandertrajecten en organisatie-inrichting;
  • ervaring met het werken in een omvangrijke organisatie met een internationaal medewerkersbestand is een pré.

Je bent analytisch sterk, luistert goed en zet jezelf neer als een overtuigende en tactvolle persoonlijkheid. Daarnaast ben je resultaatgericht en weet je hoe je adviezen doorwerken in een organisatie. Communicatief ben je zeer vaardig in woord en geschrift in zowel de Nederlandse als de Engelse taal (C-1 niveau).

De Erasmus Universiteit biedt jou:
  • Een afwisselende HR-functie met een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in een kennisintensieve- en maatschappelijk bewogen en bevlogen organisatie;
  • Een professioneel en collegiaal HR team waarvan je deel uitmaakt;
  • Goede arbeidsvoorwaarden, in overeenstemming met de CAO Nederlandse Universiteiten (CAO NU). Inschaling van het salaris vindt plaats op basis van de kennis en ervaring die jij als kandidaat meebrengt.

De Erasmus Universiteit Rotterdam heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een carrière budget, vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3%, ruime verloffaciliteiten (41 dagen per jaar bij een 40-urige werkweek) voor een goede balans tussen werk en privé. Daarnaast een goede pensioenvoorziening, uitstekende collectieve verzekeringsmogelijkheden en de mogelijkheid tot flexibele inzet van arbeidsvoorwaarden.

De procedure:
Jouw schriftelijke sollicitatie op de functie van HR business partner kun je sturen aan Guusje Wiersma, Hoofd HR Advice, via de 'Solliciteer' button. 

Voor vragen kun je je wenden tot Guusje Wiersma (06 41164049).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Personeel & Organisatie / HRM
Branch(es) Onderwijs / Opleiding
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Vacature, Parttime, Rotterdam, Human Recourse, HR Adviseur, HR Planner, Universiteit, Opleiding, Educatie.

Contactgegevens

Contactpersoon Guusje Wiersma

Vestigingsplaats

Solliciteer