Erasmus Universiteit Rotterdam

HR Adviseur - Rotterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 18-04-2018 Functiecategorie Personeel & Organisatie / HRM
Standplaats Rotterdam Niveau Professional
Opleidingsniveau WO / PhD Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 Salaris Marktconform
De Erasmus Universiteit Rotterdam zoekt voor een van haar Faculteiten een HR adviseur (0,8 fte)

‘ Een afwisselende functie in een internationale omgeving met de kans om door te groeien naar HR business partner’

De organisatie
Een smeltkroes van talent, internationaal georiënteerd en sterk maatschappelijk betrokken. Dat is de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR). Een universiteit die met circa 26.000 studenten en 2700 medewerkers wetenschappelijke kennis in Rotterdam ontwikkelt die grenzeloos toepasbaar is. Werken bij de Erasmus Universiteit Rotterdam betekent werken bij een ambitieuze universiteit met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief.
Voor meer informatie over de Erasmus Universiteit Rotterdam, zie www.eur.nl

De context waarin je werkt
HR is onderdeel van het University Support Centre (USC). Hierin zijn de generieke ondersteunende functies, waaronder HR, binnen de universiteit gebundeld.
Vanuit het USC wordt steeds meer proces- en ketengericht gewerkt, specifiek gericht op diverse klantgroepen, zoals studenten, onderzoekers, docenten, medewerkers en management. De Unit HR heeft daarnaast een functionele lijn naar het College van Bestuur, dat inhoudelijk op de HR beleidsagenda stuurt.

De Unit HR bestaat uit de teams: Advice, Policy, Support en een kleinere directiestaf met specialistische functies.

Belangrijke centrale thema's in de komende periode zijn duurzame inzetbaarheid van medewerkers, loopbaan en mobiliteit, talent management en strategische personeelsplanning.

De functie
Als HR adviseur, voor het team HR Advice, heb je een belangrijke rol in de dienstverlening naar medewerkers en leidinggevenden en ondersteun je de HR business partner bij de dagelijkse werkzaamheden.

De werkzaamheden liggen voornamelijk op tactisch en operationeel gebied en betreffen de volle breedte van HR werkzaamheden. Je vormt een belangrijke schakel tussen de HR business partner en de afdeling HR Support, waar de personeelsadministratie plaatsvindt.

De HR adviseur heeft:

  • een universitaire opleiding bij voorkeur in de richting van bedrijfsvoering en/of organisatie psychologie/sociologie;
  • minimaal 2 jaar werkervaring als HR adviseur;
  • bij voorkeur ervaring met het werken in een omvangrijke organisatie met een internationaal medewerkersbestand.

Als HR adviseur kan je je uitstekend verplaatsen in de positie van je klant en kan je overtuigend adviseren. Je bent in staat zowel zelfstandig te werken als met HR-collega’s aan gezamenlijke HR thema’s. Communicatief ben je vaardig in woord en geschrift in zowel de Nederlandse als de Engelse taal (B-2 niveau).

De Erasmus Universiteit biedt jou:

  • Een afwisselende HR functie in een kennisintensieve- en maatschappelijk bewogen en bevlogen organisatie;
  • Goede arbeidsvoorwaarden, in overeenstemming met de CAO Nederlandse Universiteiten (CAO NU). Inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring.
  • De Erasmus Universiteit Rotterdam heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een carrière budget, vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en ruime verloffaciliteiten (41 dagen per jaar bij een 40-urige werkweek) voor een goede balans tussen werk en privé. Een goede pensioenvoorziening, uitstekende collectieve verzekeringsmogelijkheden en de mogelijkheid tot flexibele inzet van arbeidsvoorwaarden.

De procedure:
Jouw schriftelijke sollicitatie kun je versturen via de 'Solliciteer' button.  Voor vragen kun je je wenden tot Guusje Wiersma (06 41164049). Na de schriftelijke selectie volgen kennismakingsgesprekken met Guusje Wiersma en een van de teamleden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Personeel & Organisatie / HRM
Branch(es) Onderwijs / Opleiding
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Vacature, Parttime, Rotterdam, HRM, human resources

Contactgegevens

Contactpersoon Guusje Wiersma
Telefoon 06 41164049

Vestigingsplaats

Solliciteer